spelend leren rekenen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar 
Optie: Brons = alleen deze cursus

Magische Cirkels

Leer je kind spelenderwijs de tafels van 1 t/m 12 met Magische Cirkels op de stoep. Alle zintuigen doen mee! Rekenen was nog nooit zo leuk: met korte spelletjes, bekende liedjes en vrolijke droedels leert je kind met het grootste gemak en veel plezier de tafels van 1 t/m 12!
Uit de serie 'Spelend Leren Rekenen'
Ontwikkeld door Marijke Sluijter

We geven 100 keer €100 euro korting op deze populaire cursus

NORMAAL
€149
Maar de komende
100 inschrijvers...
betalen slechts
 €49! 
Wat hebben we genoten vandaag! Eerst lekker naar buiten. Grote cirkel gemaakt, in 10 vakken verdeeld en toen de haasjes erin. Gesprongen waarbij we telden in stappen van 2 en daarna de tafelsommen eronder. En toen natuurlijk het tik-spelletje. 's Middags alles nog eens dunnetjes over gedaan maar nu met de liedjes en op papier. Heerlijk om mijn kinderen zo te horen zingen.
- Judith Tönnissen.
   Als je een account aangemaakt had via Facebook, Twitter, LinkedIn of Google, dan moet je deze (dus exact hetzelfde social media kanaal) gebruiken om in te loggen. Klik eerst op 'via deze link' voor het inlog formulier!
   Veld hierboven invullen wanneer je de factuur wilt declareren. (Je krijgt anders een factuur zonder adres.) Typ hier de naam en het adres van degene die de factuur ook daadwerkelijk aan ons betaalt, zodat naam op de factuur overeenkomt met naam op het bankafschrift. Dit voorkomt gedoe met de administratie/belastingdienst.
   Honderden kinderen zijn dankzij de spelend leren rekenen methode weer zonder buikpijn en met plezier aan het rekenen. Gelukkige kinderen die niet langer bang zijn voor sommen. Deze methode heeft zichzelf bewezen. In slechts uitzonderlijke gevallen slaat het niet aan. Maar je moet er niet aan denken, dat dat net bij jouw kind het geval is. Daarom krijg je van ons 14 dagen de tijd om deze cursus uit te proberen. Als daarin blijkt dat spelend leren rekenen jou of je kind niet bevalt, dan schrijven we je weer uit en krijg je uiteraard je geld terug.
  Gegarandeerde veiligheid dankzij een van de meest geavanceerde gecodeerde systemen op de markt.
De informatie op deze pagina wordt veilig verwerkt en versleuteld met behulp van toonaangevende versleutelings- en fraudepreventietools.
Gemaakt met