Wil je een vruchtbare omgeving creëren waarin elk kind tot volle bloei komt?

Dan is dit de perfecte plek om te beginnen! Maak je keuze uit ons aanbod en doe direct nieuwe kennis en vaardigheden op.

Ons actuele aanbod:

NU MET EXTRA LOCKDOWN KORTING:

Warme Wintertijd Pakket

Een bijzonder pakket voor families:
  • 11 jaargangen Educare vol praktische inspiratie;
  • 21 verrukkelijke happen die je kind leert koken;
  • 36 massage technieken tegen stress en kwaaltjes;
  • 36 te gekke winterspellen voor fijne feestdagen;
  • en 186 ideeën voor spelen zonder speelgoed

Binnenkort hier op de site:

We hebben veel materiaal ontwikkeld in de loop der jaren. Het kost alleen even tijd om alles digitaal geschikt en beschikbaar te maken. De komende maanden kun je bijna wekelijks nieuw aanbod verwachten. Houd deze plek dus goed in de gaten!

"Praktisch, breed inzetbaar en direct te gebruiken in de klas of als coach."

"Ik ben al 30 jaar leerkracht groep 1 en 2 en heb veel nascholing gevolgd. Natuurlijk steek je er altijd wat van op, maar wat ik geleerd heb bij de opleiding Zinvol Tekenen is zo veel meer en zo’n mooie aanvulling op de kennis die ik heb betreffende het jonge kind/kleuter dat het voor mij dan ook een zeer zinvolle opleiding is, die ik bij ieder aanbeveel die werkt met (jonge) kinderen."
Petra Moedt
"Praktisch, breed inzetbaar en direct te gebruiken in de klas of als coach. Marijke heeft veel kennis in huis en deze deelt ze graag, altijd smullen. Mij heeft het met name gebracht om eens verder te kijken en juist het tekenen in te zetten om stapjes te zetten of doelen te bereiken."
Monique Tunnissen
"Wat me direct bij de start heeft geraakt is de échte praktijkgerichtheid: je ondergaat zelf alle oefeningen en pas als je zelf de ervaring hebt doorleefd, komt de achtergrond informatie die het leren compleet maken. Marijke doet dit zo consequent, dat je haar voorbeeld direct kan overnemen bij de lessen die je zelf geeft. Ik raad iedereen aan om dit te ervaren en te leren."
Sonja Morbé
Created with