Wil je een vruchtbare omgeving creëren waarin elk kind tot volle bloei komt?

Dan is dit de perfecte plek om te beginnen! Maak je keuze uit ons aanbod en doe direct nieuwe kennis en vaardigheden op.

Ons actuele aanbod:

"Praktisch, breed inzetbaar en direct te gebruiken in de klas of als coach."

De complete collectie

Spelend leren rekenen

6 online trainingen plus onbeperkt toegang tot alle artikelen over opvoeding en onderwijs uit het digitale Educare archief!
Gratis Kennismaken met rekenspellen

Wil jij ook dat je kind plezier heeft én houdt in rekenen?

Meld je aan voor deze gratis kennismaking, dan geef ik je direct toegang tot de cursus Rekenen met je handen. Zo kunnen jij en je kind ervaren hoe leuk rekenen ook kan zijn!
NORMAAL
€37
100%
KORTING
tijdelijk
GRATIS!

"We doen er alles aan om je de meest optimale leerervaring te bezorgen!"

"Ik ben al 30 jaar leerkracht groep 1 en 2 en heb veel nascholing gevolgd. Natuurlijk steek je er altijd wat van op, maar wat ik geleerd heb bij de opleiding Zinvol Tekenen is zo veel meer en zo’n mooie aanvulling op de kennis die ik heb betreffende het jonge kind/kleuter dat het voor mij dan ook een zeer zinvolle opleiding is, die ik bij ieder aanbeveel die werkt met (jonge) kinderen."
Petra Moedt
"Praktisch, breed inzetbaar en direct te gebruiken in de klas of als coach. Marijke heeft veel kennis in huis en deze deelt ze graag, altijd smullen. Mij heeft het met name gebracht om eens verder te kijken en juist het tekenen in te zetten om stapjes te zetten of doelen te bereiken."
Monique Tunnissen
"Wat me direct bij de start heeft geraakt is de échte praktijkgerichtheid: je ondergaat zelf alle oefeningen en pas als je zelf de ervaring hebt doorleefd, komt de achtergrond informatie die het leren compleet maken. Marijke doet dit zo consequent, dat je haar voorbeeld direct kan overnemen bij de lessen die je zelf geeft. Ik raad iedereen aan om dit te ervaren en te leren."
Sonja Morbé
Gemaakt met