spelend leren rekenen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar 
Optie: goud = spelend leren rekenen compleet + live sessies van Marijke

Magische Cirkels + alle rekenspellen + live sessies door Marijke via Zoom

De hele serie 'Spelend leren rekenen' plus live verdiepingen en een mooie bonus. (Alle cursussen staan onderaan deze pagina kort beschreven.)
Het hele jaar door krijg je de gelegenheid deel te nemen aan Zoom sessies door Marijke. Hierin beantwoordt zij vragen en gaat zij dieper in op de theorie achter deze mooie leermethode. Je krijgt vooraf en tijdens de webinars gelegenheid tot het stellen van eigen vragen. Na afloop kun je de opnames op je gemak nog terugkijken.
De serie 'Spelend Leren Rekenen' is
ontwikkeld door Marijke Sluijter
7 cursussen* + live sessies
= samen opgeteld
€474
€297
vragen we momenteel voor deze zeer complete collectie
De eerste 10 inschrijvers** krijgen €100 extra korting
€197
Bonus: onbeperkt toegang tot 11 jaargangen Educare= 54 tijdschriften over opgroeien in verbondenheid met jezelf, de ander en de wereld.
*De cursus Rekenen met Geometrische Mandala's wordt momenteel ontwikkeld en komt in de 2e helft van 2021 beschikbaar.
**Als er hieronder nog €197 bij de betaalknop staat, dan behoor je tot de eerste 10 inschrijvers!
Op het plein samen met mijn dochter een cirkel gemaakt. Zo leuk, binnen de kortste keren staat er een heel groepje met de vraag of ze mee mogen doen. Tuurlijk, kunnen we lekker samenwerken! Iedereen een taak, wisselen van taken. Doe jij dit, dan doe ik dat. Geweldig!
Ze hadden me al snel niet meer nodig.
- Renske van der Slikke.
   Als je een account aangemaakt had via Facebook, Twitter, LinkedIn of Google, dan moet je deze (dus exact hetzelfde social media kanaal) gebruiken om in te loggen. Klik eerst op 'via deze link' voor het inlog formulier!
   Veld hierboven invullen wanneer je een factuur nodig hebt voor de boekhouding, zodat deze voldoet aan de factuureisen van de belastingdienst. (Je krijgt anders een factuur zonder je eigen adres.)
   Honderden kinderen zijn dankzij de spelend leren rekenen methode weer zonder buikpijn en met plezier aan het rekenen. Gelukkige kinderen die niet langer bang zijn voor sommen. Deze methode heeft zichzelf bewezen. In slechts uitzonderlijke gevallen slaat het niet aan. Maar je moet er niet aan denken, dat dat net bij jouw kind het geval is. Daarom krijg je van ons 14 dagen de tijd om deze cursussen uit te proberen. Als daarin blijkt dat spelend leren rekenen jou of je kind niet bevalt, dan schrijven we je weer uit en krijg je uiteraard je geld terug.
Gegarandeerde veiligheid dankzij een van de meest geavanceerde gecodeerde systemen op de markt.
De informatie op deze pagina wordt veilig verwerkt en versleuteld met behulp van toonaangevende versleutelings- en fraudepreventietools.

Deze collectie bestaat uit de volgende cursussen:

* Rekenspel met Geometrische Mandala's is in de maak en wordt in de 2e helft van 2021 toegankelijk.
Created with