Ons complete cursusaanbod

"We doen er alles aan om je de meest optimale leerervaring te bezorgen!"

Alle cursussen en boeken:

We hebben veel materiaal ontwikkeld in de loop der jaren. Het kost alleen even tijd om alles digitaal geschikt en beschikbaar te maken. Houd deze plek dus goed in de gaten!
Het is feest deze maand want...

Villa Overvloed bestaat 1 jaar
en dat vieren we met korting en cadeautjes!

Rekenen met 10 zwarte katten
Spelenderwijs het achteruit tellen automatiseren met katten die één voor één van het dak vallen...
Rekenen met je ogen
Heksje Circonflex leert je kind tellen met tweetallen, drietallen, viertallen enz. en tovert hier prachtige sterren bij...
magische cirkels
Buiten spelen en tegelijkertijd de tafels van 1 t/m 12 moeiteloos èn met plezier leren? Dat doe je met Magische Cirkels...

Combinatie korting:

"Praktisch, breed inzetbaar en direct te gebruiken in de klas of thuis."

"Ik ben al 30 jaar leerkracht groep 1 en 2 en heb veel nascholing gevolgd. Natuurlijk steek je er altijd wat van op, maar wat ik geleerd heb bij de opleiding Zinvol Tekenen is zo veel meer en zo’n mooie aanvulling op de kennis die ik heb betreffende het jonge kind/kleuter dat het voor mij dan ook een zeer zinvolle opleiding is, die ik bij ieder aanbeveel die werkt met (jonge) kinderen."
Petra Moedt
"Praktisch, breed inzetbaar en direct te gebruiken in de klas of als coach. Marijke heeft veel kennis in huis en deze deelt ze graag, altijd smullen. Mij heeft het met name gebracht om eens verder te kijken en juist het tekenen in te zetten om stapjes te zetten of doelen te bereiken."
Monique Tunnissen
"Wat me direct bij de start heeft geraakt is de échte praktijkgerichtheid: je ondergaat zelf alle oefeningen en pas als je zelf de ervaring hebt doorleefd, komt de achtergrond informatie die het leren compleet maken. Marijke doet dit zo consequent, dat je haar voorbeeld direct kan overnemen bij de lessen die je zelf geeft. Ik raad iedereen aan om dit te ervaren en te leren."
Sonja Morbé
Gemaakt met