Wil jij ook dat je kind plezier heeft (èn houdt!) in rekenen?

Vul dan hieronder je naam en e-mailadres in en ik stuur je mijn geheime link. Hiermee krijg je gratis toegang tot de cursus Rekenen met je handen. Met de spellen uit deze cursus gaan jij en je kind ervaren hoe leuk spelend leren rekenen kan zijn!
Voor ouders van kinderen op de basisschool; speciaal geschikt voor kinderen die moeite hebben met basis rekenvaardigheden.
NORMAAL
€17
met onze supergeheime link...  
tijdelijk
 GRATIS! 
Dankjewel! Nu nog bevestigen: check je inbox! 
Je ontvangt een mail van Marijke Sluijter: welkom@villa-overvloed.nl
Als je deze niet binnen 5-10 minuten ontvangen hebt, kijk dan bij de Spam. Als je Gmail gebruikt, kijk dan bij de Reclame tab. Als je een account hebt van Hotmail, Live, Outlook of MSN, check dan via webmail je spambox!

Als dat allemaal niets oplevert, neem dan even contact op.
  • Na aanmelden ontvang je maximaal een week dagelijks een mail met informatie bij de cursus Rekenen met je handen.
  • Je kunt je ten alle tijde eenvoudig afmelden via een link onderaan elke mail die je van ons ontvangt. 
  • Wij houden zelf niet van spam en vinden je privacy belangrijk. Je gegevens worden zorgvuldig bewaard en aan niemand verkocht.
  • De nieuwsbrief mailen we alleen als we iets leuks of bijzonders te melden hebben. Sowieso nooit meer dan 8x per maand - hangt een beetje af van de tijd van het jaar; meestal slechts 1 of 2x per maand.
Deze mini-cursus krijg je aangeboden door

Marijke Sluijter

Marijke Sluijter begon als kleuterleidster, was directeur van een Jenaplanschool en gaf les aan een opleiding voor onderwijsassistenten. Als hoofdredacteur van het tijdschrift Educare deed ze internationale inspiratie op.

Ze had een proefklas voor creatief leren en schreef naar aanleiding van deze ervaring mee aan Educreation, een methode waarmee kinderen op speelse wijze leren spreken, rekenen, schrijven en lezen in verbinding met zichzelf, de ander en de wereld.

Marijke ontwikkelde de jaaropleiding Zinvol Tekenen met Kinderen, schreef diverse boeken en geeft cursussen over aanraak- en tekenspel voor de ontwikkeling van de emotionele, sociale en cognitieve intelligentie. 
Marijke Slijter - auteur van deze cursus
Gemaakt met