Stressvrij Sinterklaas Vieren

Schoentje vol verrassingen!

Ieder jaar tussen de intocht en pakjesavond komt Sinterklaas hier regelmatig langs om een online schoentje te vullen met digitale cadeautjes. 

Wil jij je ook laten verrassen? Meld je hieronder aan en ontvang regelmatig een klein cadeautje in je online schoen...
Je ziet zo eerst het inlog/registratie formulier. Maak je gratis account aan (of login als je al lid bent van Villa Overvloed) en klik daarna nogmaals op bovenstaande knop. 

Wat voor soort cadeautjes kun je verwachten?

  • teken- en knutselplaten
  • Sinterklaasliedjes
  • Sinterklaas posters
  • recepten voor Sinterklaas lekkernijen
  • reken- en taalspelletjes
  • gezellige activiteiten voor pakjesavond
  • kortingsbonnen op bijzondere Sinterklaas producten

Hoe vaak vult Sint de schoen?

Minimaal 1x, maximaal 3x per week. Het hangt er een beetje vanaf of hij of Pietje Patricia nog iets extra leuks voor je weet te scoren...

Wanneer komt Sint langs?

Vaak in de nacht van zaterdag op zondag. Maar soms heeft hij het erg druk en komt hij een andere nacht. Er worden namelijk best veel schoentjes gezet in het weekend...

Je krijgt een seintje!

Zodra het schoentje door Sint gevuld is, stuurt hij jou een persoonlijk mailtje met de link naar je cadeautje. Deze kun je na inloggen direct downloaden en printen. 

Tip!

Gebruik deze cadeautjes als extra verrassing in de schoentjes van je kind(eren)!
Wie helpt Sinterklaas met schoentjes vullen?

Pietje Patricia

Patricia Ritsema van Eck, die tussen de intocht en Pakjesavond beter bekend staat als Pietje Patricia, is sinds jaar en dag een trouwe helper van Sinterklaas. Als jonge moeder raakte ze gefrustreerd omdat haar vier zonen geen geduld hadden voor surprises en gedichten. Als wolven doken ze ieder jaar in de zak met cadeautjes: gillen, graaien en pakjes snaaien. Leuk kinderfeest? Moeder dacht van niet...

Patricia schreef de Sint een stevige brief, wat resulteerde in een uitnodiging om langs de komen in het zomerpaleis in Madrid. Daar hadden ze een lang gesprek over Sinterklaasfeesten, grote mensen, kleine mensjes en hoe je het feest nou zo kunt organiseren zodat iedereen een leuke avond heeft: gezellig, met aandacht voor elkaar en zonder jezelf vooraf over de kop te werken.

Dit resulteerde in het Sinterklaas Surprisespel, een pakjesavond party game voor de hele familie: geen gezeur, geen gegraai, geen gedichten, geen gedoe! 

Sinds 2009 is dit Sinterklaasspel in meer dan 6.000 gezinnen gebruikt om het heerlijk avondje mee te vieren. Gezinnen blij, Patricia blij en natuurlijk is Sint hier ook erg mee in zijn nopjes.  
Patricia Ritsema van Eck (Pietje Patricia)
Created with