Het Schoentje vol verrassing verhuist!

Het wordt dit jaar ook niet meer gevuld, maar je kunt al wel het volledig vernieuwde Sinterklaas Surprisespel en andere leuke Sinterklaas printables krijgen op de nieuwe website van (Pietje) Patricia Ritsema van Eck.

Pakjesavond Planner

Familieberaad agendapunten * Sinterklaas agenda * checklijst taakverdeling * maaltijd planner * checklijst zuinig inkopen & meer...

Sinterklaas Printables (gratis!)

Aftelkalender * Surprisesespel Bordspel * Cadeaukaartjes * Pakjesteller * Brief van Sinterklaas * Pieten Diploma
Sinterklaas Surprisespel - de pakjesavond party game voor de hele familie

Sinterklaaas Surprisespel

Dé leukste Pakjesavond Party Games voor de hele familie! Nu met 15% korting voor alle leden van Villa Overvloed.
Vanaf 1 december verkrijgbaar: Pakjesavond Pubquiz voor tieners, oudere jongeren en volwassenen. Gebruik couponcode VILLAOVERVLOED voor 15% korting op deze quiz. (Geldig tot 6 december 2022.)

Na de Sinterklaas periode zal Wacky Family Games verder gevuld worden met familie party games en pubquizzen voor de jaarfeesten en verjaardagen met speciale thema's. Heb je zelf iets in gedachten en wil je dat Patricia dit voor je uitwerkt? Dat kan ook. Maar neem eerst een kijkje nemen op de site. Dankjewel!
Wie helpt Sinterklaas met schoentjes vullen?

Pietje Patricia

Patricia Ritsema van Eck, die tussen de intocht en Pakjesavond beter bekend staat als Pietje Patricia, is sinds jaar en dag een trouwe helper van Sinterklaas. Als jonge moeder raakte ze gefrustreerd omdat haar vier zonen geen geduld hadden voor surprises en gedichten. Als wolven doken ze ieder jaar in de zak met cadeautjes: gillen, graaien en pakjes snaaien. Leuk kinderfeest? Moeder dacht van niet...

Patricia schreef de Sint een stevige brief, wat resulteerde in een uitnodiging om langs de komen in het zomerpaleis in Madrid. Daar hadden ze een lang gesprek over Sinterklaasfeesten, grote mensen, kleine mensjes en hoe je het feest nou zo kunt organiseren zodat iedereen een leuke avond heeft: gezellig, met aandacht voor elkaar en zonder jezelf vooraf over de kop te werken.

Dit resulteerde in het Sinterklaas Surprisespel, een pakjesavond party game voor de hele familie: geen gezeur, geen gegraai, geen gedichten, geen gedoe! 

Sinds 2009 is dit Sinterklaasspel in meer dan 8.000 gezinnen gebruikt om het heerlijk avondje mee te vieren. Gezinnen blij, Patricia blij en natuurlijk is Sint hier ook erg mee in zijn nopjes.  
Patricia Ritsema van Eck (Pietje Patricia)
Gemaakt met