Eerste aanbieding gemist?

Rekenen met je Ogen voor €10

Moeiteloos en met plezier leren rekenen.
Hoe zou dat zijn voor jouw kind?

 Voor iedereen met kinderen van 6 t/m 10 jaar oud die van rekenen een feest willen maken! 

Rekenen met je ogen

Een cursus met rekenspellen waar je jarenlang plezier van hebt! En niet alleen plezier...
Je kind leert zichzelf spelenderwijs rekenen en tafelsommen aan. Het krijgt diepe inzichten door de ontdekkingen die hij doet in de magische sterrencirkels. En daar heeft hij dan de rest van zijn leven profijt van. Want alles wat je zelf ontdekt en waarbij je ook plezier ervaart, kun je veel beter en makkelijker onthouden.
Je maakt het je kind dus niet alleen leuker – maar ook makkelijker!
 Nu voor slechts €10!   

Creatieve rekenspellen met Heksje Circonflex. Voor kinderen van 6 tot 10 jaar die liever spelen dan sommen maken... 
NORMAAL
€37
Voor jou...
SLECHTS
 €10! 

Diepe zucht: "O, nee! Rekenen!"

Bij het woord alleen al haakt Annika af. Na een paar teleurstellingen houdt ze het voor gezien.
Maar het moet!
Zuchtend en steunend vult ze haar sommen in.
Maar niet van harte...

Zonde toch?
Ze is niet dom, maar bang.
Bang om het fout te doen.
Bang om voor schut te staan.

Krampachtig houdt ze haar pen in haar hand en bijt zich vast in haar sommen. Haar brein werkt niet meer. Die kiest voor veiligheid en bevriest. De paniek slaat toe...

Is je kind ook zo bang voor sommen? Of heeft ze er gewoon geen zin in? Lukt het niet?

Dan moet je haar eens met een goede truc verrassen!

Ik stel je vandaag graag voor aan heksje Circonflex, die kan namelijk rekenen met haar ogen... Ze tovert er sterren mee!
Als je deze truc aan je kind leert, is ze verkocht. Dat kan zij (of hij) ook!

  • Ze gaat beter leren tellen,
  • kan het al gauw ook met grote stappen,
  • leert spelenderwijs de tafels,
  • en ontdekt interessante overeenkomsten tussen de tafels.

Iedere tafel een eigen ster

Vol zelfvertrouwen is je kind aan het rekenen

Sterrentafels geven inzicht en overzicht

Getallen en hun plaats ten opzichte van elkaar hebben al snel geen geheimen meer voor haar. Ze overziet het geheel en weet meteen of ze ergens een fout heeft gemaakt. Angst voor sommen is hiermee verleden tijd!

Inhoud Cursus

Nooit meer bang voor sommen!

Dat kan wanneer je je kind leert spelen met de sterrencirkels van heksje Circonflex. 

Veelgestelde vragen

Doe ik de cursus? Of zet ik mijn kind voor de computer neer?

Jij doet de cursus. We willen dat kinderen spelen met echte dingen! Dus jij kijkt bij mij af hoe je met eenvoudige spelletjes met je kind(eren) kunt rekenen zonder dat het op de sommen op school lijkt.  

Ik heb geen pedagogische opleiding, kan ik dit dan wel?

Dit kan jij! Je hebt geen speciale kennis nodig. Je kunt het niet verkeerd doen.
Meestal hoef je een spel alleen maar op te starten. Hoe je dat doet laat ik je zien in filmpjes. Als het aanslaat gaat het spel vanzelf verder. Zo niet, ook goed. Jij bent thuis de allerbelangrijkste persoon op de hele wereld. Voor je kind(eren) is jouw aandacht al feest! 

Wat vind de juf hiervan? Zit ik niet in haar vaarwater hiermee?

Nee, deze cursus is geen aanvulling of vervanging van een rekenmethode. Je leert spellen gebruiken waarmee je de rekenspieren uitdaagt. Het gaat erom dat kinderen (weer) met plezier bezig zijn met rekenen waardoor ze (ook op school) hun vaardigheden enthousiast gaan inzetten. 

Als mijn kind geen interesse heeft, wat doe ik dan?

Geen interesse? Dan laat je het los en probeer je het op een later moment nog een keer.
Misschien was het spelletje waar je mee aankwam geen goede keuze of is er iets anders dat je kind op dat moment interessanter vindt. Of je kind voelt zich niet lekker of maakt zich ergens zorgen over. Dat vraagt dan alle aandacht.
Als je kind nooit met je wil spelen is er meer aan de hand. Dan is het verstandig om hulp te zoeken.

Hoeveel tijd gaat de cursus mij kosten? 

Je kunt de cursus in ongeveer 1 à 2 uur doorlezen en kijken. Dat hoeft niet, maar je vind het waarschijnlijk wel fijn om overzicht te hebben. Daarna kan je telkens als je een spel wilt spelen, kijken hoe je het aanpakt en verzamelen wat je nodig hebt. Gemiddeld heb je 5 minuten voor je voorbereiding nodig, een enkele keer 10 minuten. En als je eenmaal ervaring hebt kan je direct met het spel beginnen.

Ik heb de Magische Cirkels al, is deze cursus voor mij dan nog nodig?

Heksje Circonflex komt inderdaad ook langs in Magische Cirkels, maar dat is een bliksembezoek. Dit is een uitbreiding, met veel extra spellen die je binnen kunt doen. Dus als het regent kan je lekker doorspelen. Ook leer je hier meer over de rekenontwikkeling die je kind doorloopt zodat je beter kunt inspelen op wat ze aankan.

Hoelang heb ik toegang tot deze cursus?

Zo lang als deze site online blijft. We zijn met een heel team, dus mocht er iets met mij gebeuren, dan heeft dat geen invloed op jouw toegang deze cursus en kun je nog steeds bij alle lessen en downloads.

Wat als ik tijdens de cursus nog vragen heb?

Iedereen die inschrijft op deze cursus krijgt automatisch toegang tot een besloten groep in onze community. Hier kun je vragen stellen en ervaringen delen, zodat iedereen ook kan leren van elkaar. Ik ben ook lid van deze groep en beantwoord ook vragen.   

Onze cursisten zijn er blij mee 

Mijn zoon haatte sommen. Toen ben ik met de sterren van heksje Circonflex begonnen. Nu vraagt hij aan mij: "Mam, wanneer weer we gaan rekenen?"
AriaNNe
Ik heb twee stoere meiden de truc van heksje Circonflex geleert en nu zijn ze dit aan de hele school aan het leren!
Met recht magisch!  
Rilana
Wat een leuke gezinsactiviteit! De jongste geniet van de beweging, de ander ontdekt van alles over tafelsommen en mijn oudste maakt er mandala's mee. 
Koos
   Veld hierboven invullen wanneer je de factuur wilt declareren. (Je krijgt anders een factuur zonder adres.) Typ hier de naam en het adres van degene die de factuur ook daadwerkelijk aan ons betaalt, zodat naam op de factuur overeenkomt met naam op het bankafschrift. Dit voorkomt gedoe met de administratie/belastingdienst.
 Gegarandeerde veiligheid dankzij een van de meest geavanceerde gecodeerde systemen op de markt.
De informatie op deze pagina wordt veilig verwerkt en versleuteld met behulp van toonaangevende versleutelings- en fraudepreventietools.

Oeps, je bent niet ingelogd...

Het bestelformulier is alleen zichtbaar voor onze leden.
Over de trainer

Marijke Sluijter

Marijke Sluijter begon als kleuterleidster, was directeur van een Jenaplanschool en gaf les aan een opleiding voor onderwijsassistenten. Als hoofdredacteur van het tijdschrift Educare deed ze internationale inspiratie op.

Ze had een proefklas voor creatief leren en schreef naar aanleiding van deze ervaring mee aan Educreation, een methode waarmee kinderen op speelse wijze leren spreken, rekenen, schrijven en lezen in verbinding met zichzelf, de ander en de wereld.

Marijke ontwikkelde de jaaropleiding Zinvol Tekenen met Kinderen, schreef diverse boeken en geeft cursussen over aanraak- en tekenspel voor de ontwikkeling van de emotionele, sociale en cognitieve intelligentie. 
Marijke Slijter - auteur van deze cursus
Gemaakt met