spelend leren rekenen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar 
Alle cursussen in de serie spelend leren rekenen nu uitproberen voor slechts 10 euro

Magische Cirkels + alle overige cursussen Spelend Leren Rekenen

Magische Cirkels plus de complete serie rekencursussen van Marijke Sluijter.
(Alle cursussen staan onderaan deze pagina kort beschreven.)
Leer hoe je het hele lijf al spelend en bewegend kan inzetten (zingen, springen, hinkelen, taal en tekenen) om moeiteloos de basis rekenvaardigheden onder de knie te krijgen. Perfect voor ouders en remedial teachers!
De hele serie 'Spelend Leren Rekenen'
Ontwikkeld door Marijke Sluijter

NU UITPROBEREN VOOR €10!
Hiervoor krijg je een maand lang toegang tot alle cursussen uit de Spelend Leren Rekenen serie

7 cursussen spelen met je sommen = samen opgeteld
€277
€197
normaal voor alle 7 tegelijk
Plus bonus**
 Nu kun je Eerst een maand uitproberen voor slechts... 
 €10! 
.**Bonus: onbeperkt toegang tot 11 jaargangen Educare= 54 tijdschriften over opgroeien in verbondenheid met jezelf, de ander en de wereld.
Heerlijk om te zien hoe de kinderen bezig zijn. Taal en beeld ondersteunen elkaar, waardoor je je makkelijker een voorstelling kunt maken van wat er bedoeld wordt. Fijn dat er ook een stukje theorie over de rekenontwikkeling van het kind in zit, heel verhelderend!
KAREN EBBEN, VORTUM-MULLEM
(pedagoog en coach bij KindOpWeg)
Helder en heerlijk die vrijheid om de kinderen de leidraad te laten zijn. Plezier staat voorop. Leuk ook dat het mis mag gaan en vergissingen gebruikt worden voor een grap, dat geeft zoveel ruimte. Het gevoel begint te kriebelen om ermee aan de slag te gaan!
ISABEL VAN DUIJNE, DELFT
(docent humanistisch vormingsonderwijs)

NU UITPROBEREN VOOR €10!
Hiervoor krijg je een maand lang toegang tot alle cursussen uit de Spelend Leren Rekenen serie

   Als je een account aangemaakt had via Facebook, Twitter, LinkedIn of Google, dan moet je deze (dus exact hetzelfde social media kanaal) gebruiken om in te loggen. Klik op 'via deze link' om in te loggen.
   Veld hierboven invullen wanneer je een factuur nodig hebt voor de boekhouding, zodat deze voldoet aan de factuureisen van de belastingdienst. (Je krijgt anders een factuur zonder je eigen adres.)
   Honderden kinderen zijn dankzij de spelend leren rekenen methode weer zonder buikpijn en met plezier aan het rekenen. Gelukkige kinderen die niet langer bang zijn voor sommen. Deze methode heeft zichzelf bewezen. In slechts uitzonderlijke gevallen slaat het niet aan. Maar je moet er niet aan denken, dat dat net bij jouw kind het geval is. Daarom krijg je van ons een maand de tijd om deze cursussen uit te proberen. Daarna krijg je een e-mail met de vraag of je permanent toegang wilt houden en uitleg hoe je dit doet. Wanneer je hier geen gebruik van wilt maken, dan vervalt je toegang automatisch.
Gegarandeerde veiligheid dankzij een van de meest geavanceerde gecodeerde systemen op de markt.
De informatie op deze pagina wordt veilig verwerkt en versleuteld met behulp van toonaangevende versleutelings- en fraudepreventietools.

Deze collectie bestaat uit de volgende cursussen:

\Learnworlds\Codeneurons\Pages\ZoneRenderers\CourseCards
Created with